ZELIŠČNA MAZILA

MAZILA so narejena iz ekstra deviškega oljčnega olja in čebeljega voska. Pri ognjičevem mazilu z ranjakom ali kamilico dodam še jojobino olje, ki pospeši globoko vpijanje v kožo. Uporaba mazila je najbolj učinkovita po tuširanju, še na vlažno kožo, ko so pore odprte, da mazilo lažje prodre skozi kožo. Če uporabljamo mazilo za zaščito (npr. za roke) ga namažemo na suho kožo. 


 ZELIŠČNO MAZILO ARNIKA +
ZA MASAŽO UTRUJENIH MIŠIC, NEGO UDARNIN IN PODPLUDB, POMIRITEV UTRUJENIH STOPAL PRED SPANJEM.

Mazilo je sestavljeno iz več zdravilnih rastlin. Uporabljamo ga za masažo utrujenih mišic, za nego udarnin in podpludb. Prijetno je tudi masiranje stopal pred spanjem po predhodnem namakanju v slani vodi.
 
Sestavine: oljčno olje (OLEA EUROPEA FRUIT OIL), kokosovo olje (COCOS NUCIFERA OIL), arnika (ARNICA MONTANA FLOWER), cvet šentjanževke (HYPERICUM PERFORATUM FLOWER EXTRACT), tinktura arnike (ARNICA MONTANA FLOWER TINCTURE), cvet ognjiča (CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT), smrekova smola (PICEA ALBA RESIN EXTRACT), čebelji vosek (CERA ALBA), alkohol (ALCOHOL), tinktura rožmarina (ROSMARINUS OFFICINALIS TINCTURE), tinktura divjega kostanja (AESCULUS HIPPOCASTANUM FLOWER TINCTURE), eterično olje brina (JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL), eterično olje rožmarina (ROSMARINUS OFFICINALIS OIL), eterično olje sivke (LAVANDULA OFFICINALIS FLOWER OIL), Natural components: LIMONENE, LINALOOL. 
 
Uporaba: Mazilo po potrebi nanesemo in vtremo v kožo 1 krat ali več krat na dan.
 
Opozorilo: Shranjevati v hladnem in temnem prostoru. Izdelek je namenjen samo za zunanjo uporabo. Mazilo ni primerno za nosečnice in otroke. OGNJIČEVO MAZILO Z RANJAKOM
OLJNI IZVLEČEK OGNJIČA IN RANJAKA
ZA UTRUJENO IN OBČUTLJIVO KOŽO, RAZPOKANE USTNICE. OHRANJA ZDRAVO KOŽO IN JO HRANI.

Mazilo pomirja suho, razpokano in vneto kožo. Neguje hemeroide in omili pike žuželk. Odlično je za razpokane ustnice in nego kože po depilaciji. Ohranja zdravo kožo in jo hrani. Ranjak v mazilu pomaga starajoči koži in zavira prezgodnje nastajanje gub. 
   
Sestavine: oljčno olje (OLEA EUROPEA FRUIT OIL), cvet ognjiča (CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT), cvet ranjaka (ANTHYLLIS VULNERARIA FLOWER EXTRACT), čebelji vosek (CERA ALBA), karitejevo maslo (BUTYROSPERUM PARKII SEED BUTTER), jojoba olje (SIMMONDSIA CHINESIS OIL).
 
Uporaba: Mazilo po potrebi nanesemo in vtremo v kožo 1 krat ali več krat na dan na umito in še vlažno kožo.
 
Opozorilo: Shranjevati v hladnem in temnem prostoru. Izdelek je namenjen samo za zunanjo uporabo.


 OGNJIČEVO MAZILO S KAMILICO
OLJNI IZVLEČEK OGNJIČA IN KAMILICE
POMIRJA RAZDRAŽENO IN SUHO KOŽO, MEHČA IN NEGUJE RAZPOKANO KOŽO.

Mazilo mehča, gladi suho, hrapavo in razpokano kožo. Pomirja razdraženo in občutljivo kožo.  

Sestavine: oljčno olje (OLEA EUROPEA FRUIT OIL), cvet ognjiča (CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT), cvet kamilice (CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT), čebelji vosek (CERA ALBA), karitejevo maslo (BUTYROSPERUM PARKII SEED BUTTER), jojoba olje (SIMMONDSIA CHINESIS OIL).
 
Uporaba: Mazilo po potrebi nanesemo in vtremo v kožo 1 krat ali več krat na dan na umito in še vlažno kožo.
 
Opozorilo: Shranjevati v hladnem in temnem prostoru. Izdelek je namenjen samo za zunanjo uporabo.


 MAZILO SMREKOVE SMOLE
ZA REGENERACIJO KOŽE NA PODROČJU SKLEPOV, MASAŽO UTRUJENIH MIŠIC, ZA NEGO KOŽE OB PREHLADNIH OBOLENJIH.

Narejeno na tradicionalen način iz doma nabrane smrekove smole, oljčnega olja in voska. Mazilo je namenjeno za regeneracijo kože na področju sklepov. Uporabljamo ga za masažo utrujenih mišic in okončin. Mazilo prekrvavi kožo in ustvari občutek ugodja. Učinkovito je pri prehladnih obolenjih na način, da se namažete okoli vratu, po prsnem košu, po in v nosu. Smola rada kristalizira, vendar ni zato nič manj učinkovita.
 
Sestavine: oljčno olje (OLEA EUROPEA FRUIT OIL), smrekova smola (PICEA ALBA RESIN), čebelji vosek (CERA ALBA).
 
Uporaba: Mazilo po potrebi nanesemo in vtremo v kožo 1 krat ali več krat na dan.
 
Opozorilo: Shranjevati v hladnem in temnem prostoru. Izdelek je namenjen samo za zunanjo uporabo. Pri občutljivih osebah lahko pri aplikaciji pride do lažje alergijske reakcije.


 OREHOVO MAZILO
OLJNI IZVLEČEK ZELENIH PLODOV OREHA
ZA NEGO PORJAVELE KOŽE. LEPO OBARVA KOŽO.

Sestavine: oljčno olje (OLEA EUROPEA FRUIT OIL), plodovi zelenega oreha (JUGLANS REGIA FRIUT EXTRACT), čebelji vosek (CERA ALBA).
 
Uporaba: Priporočeno je mazanje že rahlo zagorele kože 1 krat ali več krat na dan.
 
Opozorilo: Shranjevati v hladnem in temnem prostoru. Izdelek je namenjen samo za zunanjo uporabo. Mazilo ne vsebuje zaščitnega faktorja zato ni namenjeno za sončenje.


 MAZILO ŠENTJANŽEVKE
OLJNI IZVLEČEK ŠENTJANŽEVKE
POMIRJA KOŽO PO DALJŠI IZPOSTAVLJENOSTI SONCU, NEGUJE HEMEROIDE, OMILI PIKE ŽUŽELK

Sestavine: oljčno olje (OLEA EUROPEA FRUIT OIL), cvet šentjanževke (HYPERICUM PERFORATUM FLOWER EXTRACT), čebelji vosek (CERA ALBA).
 
Uporaba: Mazilo po potrebi nanesemo in vtremo v kožo 1 krat ali več krat na dan.
 
Opozorilo: Shranjevati v hladnem in temnem prostoru. Izdelek je namenjen samo za zunanjo uporabo. Po uporabi se še nekaj ur ne izpostavljajte soncu.


 MAZILO DIVJEGA KOSTANJA
OLJNI IN ALKOHOLNI IZVLEČEK DIVJEGA KOSTANJA, ROŽMARINA IN OGNJIČA
ZA NEGO TEŽKIH IN UTRUJENIH NOG.

Mazilo je namenjeno negi težkih in utrujenih nog. Mazanje od 1 do 2 krat na dan, pozimi pa še nošenje kompresijskih nogavic. Poleti večkrat na dan tuširanje z mrzlo vodo in počitek z dvignjenimi nogami. Olivno olje mešamo s kokosovim oljem, da se mazilo bolje vpije v kožo. Mazilo nanašamo takoj po tuširanju na vlažno kožo.
 
Sestavine: kokosovo olje (COCOS NUCIFERA OIL), plod divjega kostanja (AESCULUC HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT), oljčno olje (OLEA EUROPEA FRUIT OIL), cvet ognjiča (CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT), rožmarin (ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT), karite maslo (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER), tinktura divjega kostanja (AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED TINCTURE), čebelji vosek (CERA ALBA), alkohol (ALCOHOL), tinktura rožmarina (ROSMARINUS OFFICINALIS TINCTURE), tinktura ognjiča (CALENDULA OFFICINALIS FLOWER TINCTURE), eterično olje rožmarina (ROSMARINUS OFFICINALIS OIL), Natural components: LIMONENE, LINALOOL.
 
Uporaba: Mazilo po potrebi nanesemo in vtremo v kožo 1 krat ali več krat na dan.
 
Opozorilo: Shranjevati v hladnem in temnem prostoru. Izdelek je namenjen samo za zunanjo uporabo. Mazilo ni primerno za nosečnice in otroke.